Apszis Rent

Német minőségbiztosítással

Esküvői sátrak

Az esküvő, két ember sorsának összekötése az egyik legszebb és legemlékezetesebb dolog az életben. Cégünk az esküvői sátrak bérbeadása mellett segédkezik a helyszínre szállításban és összeállításban (illetve a bontásban is), hogy minden zökkenőmentesen bonyolódjon le a nagy napon.

Az elmúlt években számtalan alkalommal nyílt lehetőségünk esküvői sátrak felállítására a legkülönfélébb helyszíneken, így bőven van tapasztalatunk a homokos, füves, vagy épp köves területeken való gyors összeállítás és stabil rögzítés terén. Esküvői sátrak berendezése igény szerint kérhető (pl. éttermi asztalok és padok, fűtés, hangtechnika, hangulatvilágítás, stb.).

Az esküvői sátrak bérlését elsősorban azoknak ajánljuk, akik szabadtéren szeretnék megrendezni az esküvői partit, de nyugodt és hangulatos, a rovaroktól, a tűző naptól vagy az esetleges esőtől védett módon szeretnék a lakodalmi ebédet/vacsorát biztosítani vendégeiknek.

Néhány az esküvői sátrak közül, amelyeket cégünk biztosított:

Díszes esküvői sátrak Dekoratív bejárat esküvői sátrakhoz Esküvői sátrak terítéssel Esküvői sátrak fehér-bordó színekkel Esküvői sátrak fehér-piros színvilágban